<div style=”text-align: left;” align=”center”> Creat special pentru femeia moderna, Epil Pro ofera servicii profesionale de epilare definitiva de ultima tehnologie la preturi avantajoase.</div>
<div style=”text-align: left;” align=”center”> Salonul este situat intr-o locatie cu acces usor, unde  te invitam sa te bucuri de ambientul placut, spatios, relaxant si sa profiti de inovatia tehnologica de provenienta franceza in domeniul luminii pulsate.
Aceasta o constituie aparatul de epilare definitiva SPL Yperion 900, care se bucura de o reputatie impecabila la nivel mondial, pe care Epil Pro ti-l pune la dispozitie pentru ca tu sa poti beneficia de cele mai bune servicii de epilare definitiva SPL.
Personalul nostru calificat, atestat de catre reprezentantul in Romania a Yperion Franta, iti pune la dispozitie bogata sa experienta si intregul sau profesionalism pentru ca tu sa poti alege ce este mai bine pentru corpul tau.
Vino si convinge-te ca inovatia tehnologica, alaturi de experienta personalului EpilPro, te vor face sa te simti asa cum esti defapt, frumoasa si atragatoare.</div>